Centro Zoológico


Bienvenidos al centro zoológico «Lloc de Menorca», un lugar único en la isla de Menorca donde podrán disfrutar de una gran variedad de animales entre razas autóctonas y especies exóticas de todo el mundo. Un lugar especial para pasear, con familia o amigos, rodeados de la rica flora y fauna menorquina.

Les presentamos nuestro compromiso con los diferentes programas de conservación y educación ambiental para garantizar la mejor calidad de vida a nuestros animales.

Los animales que aquí habitan han sido acogidos gracias a proyectos con los principales centros de rescate europeos. Las instalaciones son creadas, acondicionadas y renovadas día a día, pensando principalmente en el bienestar de los animales y con la intención de que los visitantes interactúen con ellos, sin interrumpir su ritmo de vida.

Adéntrense en el bosque de los lémures donde podrán descubrir estos curiosos y amigables animales. Podrán dar de comer a las simpáticas cabritas o aprender sobre el talante de los monos macacos.

Vengan a descubrir las últimas grandes novedades de esta temporada. Una visita inolvidable que no pueden dejar pasar!


Image Map Zona Humida Toca - Toca Autòctons Autòctons Autòctons Autòctons Aquari Kois Rapinyaires Macacs Jardí Tropical Porc Espí Bosc de Lemurs Austràlia Guanacs Estruços Cérvol Axis Titis Gossets de les Praderies Rèptils

Passa i clica sobre les diferents zones per saber-ne més.


EL BOSC DE LEMURS

Endinseu-vos dins el bosc del lèmurs! Camineu dins una zona d’arbres de més de 700 metres quadrats on viuen una simpàtica família de lèmurs d’allò més curiós. Podràs veure menjar, jugar o descansar aquests simpàtics animalons de Madagascar. Una experiència única d’acostar-te a la seva vida tranquil·la diària i poder aprendre molt sobre els seus costums i curiositats.


LA CÚPULA DE LES MACACS

Des del passat 25 d’octubre del 2012 un gran grup de 18 femelles de macac menja crancs comencen una nova vida a les instal·lacions de Lloc de Menorca. Els animals van ser rescatats el gener de 2012 per la Fundació holandesa Stichting AAP, quan un laboratori va decidir aturar els experiments i buscar un allotjament en condicions per als
animals. Els experiments que s’hi practicaven eren de caràcter no invasiu i els animals es troben completament sans i nets de qualsevol malaltia o infecció. [saber-ne més…

 

 

 


ELS AUTÒCTONS DE MENORCA

 

 

 

 


 

AUSTRÀLIA

 

 

 

 

 


 


ELS RÈPTILS

 

 

 

 


 

L’AQUARI

Has vist mai de prop en Nemo? Distingeix entre un animal d’aigua dolça i un d’aigua salada. En el petit aquari podràs veure de prop una petita representació dels ecosistemes marí tropical, marí mediterrani i riu amazònic.

A part de tot això també trobaràs una petita exposició de peces reals de taurons gràcies a «El Cau del Tauró» de Catalunya, el museu més gran d’Europa dedicat al món dels Taurons.

Si vols, podràs fer-te una foto molt graciosa com si fossis un autèntic Nemo!

Una capbussada entre peixos molt divertida!

 

 

 


ELS TITIS

Descobreix en aquesta zona de titis les particulars histories sobre les diferents famílies d’aquestes petites mones que hi habiten. Vols saber més sobre ells? Sabeu qui són Xena i Matten? Endavant!

Xena i Matten són una simpàtica parella de titis cap de cotó arribada a Lloc de Menorca el 26 de juliol de 2012 des del centre de rescat de primats RAINFER.
RAINFER és un santuari ubicat a Madrid dedicat al rescat i recuperació de primats i grans simis. [saber-ne més…]


 

ELS RAPINYAIRES

Coneixes ja la nova zona dels Rapinyaires? Àguiles, ducs, mussols, òlibes… Acostat a conèixer una mica més sobre tots ells i gaudeix veient-los volar!

La majoria dels rapinyaires passen la major part del temps diari posades en llocs còmodes i segurs. La resta del temps l’utilitzen per caçar el seu menjar, donar-se un bany i buscar redossa. Agitar les seves poderoses ales els representa una alta despesa d’energia, per això la seva actitud sedentària, similar als lleons, una vegada que han caçat, es posen per descansar durant la resta del dia. [saber-ne més…]


 


L’EMBASSAMENT DE KOIS

 

 

 


 

LA ZONA HUMIDA

 

 

 


 


ELS GUANACS

 


 

ELS CÉRVOL AXIS


 

ELS GOSSETS DE LES PRADERIES


 

ELS ESTRUÇOS


 


EL PORC ESPÍ


 


EL TOCA – TOCA

 


 


EL JARDÍ TROPICAL